Bölüm 4: GIDA SANAYİİ MÜSTAHZARLARI; MEŞRUBAT, ALKOLLÜ İÇKİLER VE SİRKE; TÜTÜN VEYA TÜTÜN YERİNE GEÇEN İŞLENMİŞ MADDELER

NoAçıklama
16Et, Balık, Kabuklu Hayvanlar, Yumuşakçalar Veya Diğer Su Omurgasızlarının Müstahzarları
17Şeker Ve Şeker Mamulleri
18Kakao Ve Kakao Müstahzarları
19Hububat, Un, Nişasta Veya Süt Müstahzarları; Pastacılık Ürünleri
20Sebzeler, Meyveler, Sert Kabuklu Meyveler Ve Bitkilerin Diğer Kısımlarından Elde Edilen Müstahzarlar
21Yenilen Çeşitli Gıda Müstahzarları
22Meşrubat, Alkollü İçkiler Ve Sirke
23Gıda Sanayisinin Kalıntı Ve Döküntüleri; Hayvanlar İçin Hazırlanmış Kaba Yemler
24Tütün Ve Tütün Yerine Geçen İşlenmiş Maddeler