Gtip listesi Sonuçları

BÖLÜM : 4GIDA SANAYİİ MÜSTAHZARLARI; MEŞRUBAT, ALKOLLÜ İÇKİLER VE SİRKE; TÜTÜN VEYA TÜTÜN YERİNE GEÇEN İŞLENM
FASIL : 18 Kakao Ve Kakao Müstahzarları

FasılNoFasıl Açıklaması
1801.00Kakao dane ve kırıkları (ham veya kavrulmuş, bütün veya kırık)
1801.00.00.00.11- Dane kakao (ham)
1801.00.00.00.19- Diğerleri
1802.00.00.00.00Kakao kabukları, iç kabukları, zarları ve diğer kakao döküntüleri
18.03Kakao hamuru (yağı alınmış olsun olmasın) :
1803.10.00.00.00- Yağı alınmamış
1803.20.00.00.00- Tamamen veya kısmen yağı alınmış
1804.00.00.00.00Kakao yağı (katı ve sıvı)
1805.00.00.00.00Kakao tozu (ilave şeker veya diğer tatlandırıcı maddeler içermeyenler)
18.06Çikolata ve kakao içeren diğer gıda müstahzarları:
1806.10- Kakao tozu (ilave şeker veya diğer tatlandırıcı maddeler içerenler):
1806.10.15.00.00- - Sakkaroz içermeyenler veya ağırlık itibariyle % 5'den az sakkaroz (sakkaroz olarak ifade edilen invert şeker dahil) veya sakkaroz olarak ifade edilen izoglikoz içerenler
1806.10.20.00.00- - Ağırlık itibariyle % 5 veya daha fazla fakat % 65'den az sakkaroz (sakkaroz olarak ifade edilen invert şeker dahil) veya sakkaroz oIarak ifade edilen izoglikoz içerenler
1806.10.30.00.00- - Ağırlık itibariyle % 65 veya daha fazla fakat % 80'den az sakkaroz (sakkaroz olarak ifade edilen invert şeker dahil)veya sakkaroz olarak ifade edilen izoglikoz içerenler
1806.10.90.00.00- - Ağırlık itibariyle % 80 veya daha fazla sakkaroz (sakkaroz olarak ifade edilen invert şeker dahil) veya sakkaroz olarak ifade edilen izoglikoz içerenler
1806.20- Ağırlığı 2 kg'dan fazla olan kalıp,dilim veya çubuklar halinde veya sıvı, hamur, toz, granül veya benzeri şekillerde olup, muhteviyatı 2 kg'ı geçen kaplarda veya ambalajlarda sunulmuş olan diğer müstahzarlar:
1806.20.10.00.00- - Ağırlık itibariyle % 31 veya daha fazla kakao yağı içerenler veya kakao yağı ile katı süt yağının birlikte oranı ağırlık itibariyle % 31 veya daha fazla olanlar
1806.20.30.00.00- - Ağırlık itibariyle kakao yağı ile katı süt yağının birlikte oranı % 25 veya daha fazla fakat % 31'den az olanlar
- - Diğerleri:
1806.20.50.00.00- - - Ağırlık itibariyle % 18 veya daha fazla kakao yağı içerenler
1806.20.70.00.00- - - Sütlü çikolata kırıntıları
1806.20.80.00.00- - - Kakao ile kaplanmış olanlar
1806.20.95.00.00- - - Diğerleri
- Diğerleri (kalıp, dilim veya çubuk halinde):
1806.31.00.00.00- - Doldurulmuş
1806.32- - Doldurulmamış:
1806.32.10.00.00- - - İlave hububat, meyva veya sert kabuklu meyva içerenler
1806.32.90.00.00- - - Diğerleri
1806.90- Diğerleri:
- - Çikolata ve çikolata mamulleri:
- - - Çikolatalar (pralinler dahil) (doldurulmuş olsun olmasın) :
1806.90.11.00.00- - - - Alkol içerenler
1806.90.19.00.00- - - - Diğerleri
- - - Diğerleri:
1806.90.31.00.00- - - - Doldurulmuş
1806.90.39.00.00- - - - Doldurulmamış
1806.90.50.00.00- - Kakaolu şekerci mamulleri ve şeker yerine kullanılan maddelerden imal edilmiş kakaolu şekerci mamulleri
1806.90.60.00.00- - Ekmeğe sürülerek yenilen kakaolu ürünler
1806.90.70.00.00- - Meşrubat yapımında kullanılan kakaolu müstahzarlar
1806.90.90.00.00- - Diğerleri

Bağlayıcı Tarife Sonuçları

Yürürlükteki Bağlayıcı Tarifeler

GtipBTB NoGörselEşyanın TanımıSınıflandırma GerekçesiGeçerliliğin Başlama Tarihi
1806.31.00.00.00TR060000180010Büyük resim için tıklayınızŞEKER %41,60 KAKAO YAĞI %28,70 SÜT TOZU %9 KAKAO %6 YAĞSIZ SÜT TOZU %8,2 SUBLİME AHUDUDU TOZU %1,10 SÜTSUYU TOZU %4,8 SOYA LESİTİN %0,50 TUZ %0,03 VANİLYA %0,02 CİTRİT ASİT %0,02 FINDIK, YER FISTIĞI, SÜT, SOYA İZLERİ OLABİLİR GENEL YORUM KURALLARI 1 VE 6, GÜMRÜK TARİFE CETVELİ İZAHNAMESİ 1806 POZİSYONU AÇIKLAMA NOTLARI, ANKARA LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ 068BTB0038/20.04.2018 SAYI/TARİHLİ ANALİZ RAPORU3.5.2018 00:00:00
1806.31.00.00.00TR060000180011Büyük resim için tıklayınızGENEL YORUM KURALLARI 1 VE 6,GÜMRÜK TARİFE CETVELİ İZAHNAMESİ 1806 POZİSYONU AÇIKLAMA NOTLARI, ANKARA LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ 0618BTB0037/20.04.2018 SAYI/TARİHLİ ANALİZ RAPORUKAKAO UNU %39,23 FRUKTOZ %25,1 KISMEN HİDROJENERELİ BİTKİSEL YAĞ (PALM-AYÇİÇEK-SOYA) %10,8 YAĞI AZALTILMIŞ KAKAO TOZU %6,3 KAKAO YAĞI %5,3 KESİLMİŞ SÜT TOZU %5,2 POLIDEKSTROS %3,5 LAKTOZ %3,5 EMULSİFER &0,52 SÜT TOZU %0,5 VANİLYA AROMA %0,03 TUZ %0,02 3.5.2018 00:00:00
1806.31.00.00.00TR060000180014Büyük resim için tıklayınızBATONCHIK DOLGULU ÇİKOLATA %27,44 FRUKTOZ, %5,99 LAKTOZ, 38 GRAM PAKET HALİNDEGENEL YORUM KURALLARI 1 VE 6, GÜMRÜK TARİFE CETVELİ İZAHNAMESİ 1806 TARİFE POZİSYONU AÇIKLAMA NOTLARI, ANKARA LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ 0618BTB0037/20.04.2018 SAYI/TARİHLİ ANALİZ RAPORU3.5.2018 00:00:00
1806.31.00.00.00TR060000180015Büyük resim için tıklayınızMİLLENNİUM AİR 32 GR. ÇİKOLATA, GÖZENEKLİ AHUDUDULU SÜTLÜ ÇİKOLATA SAKKAROZ %42,04, LAKTOZ %12,23GENEL YORUM KURALLARI 1 VE 6, GÜMRÜK TARİFE CETVELİ İZAHNAMESİ 1806 TARİFE POZİSYONU AÇIKLAMA NOTLARI, ANKARA LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ 0618BTB0038/20.04.2018 SAYI/TARİHLİ ANALİZ RAPORU3.5.2018 00:00:00
1806.90.19.00.00TR060000180013Büyük resim için tıklayınızTRUFALIE SWEETS MARKA ÇİKOLATA %37,39 SAKKAROZ, 180GRAM PAKET HALİNDE GENEL YORUM KURALLARI 1 VE 6, GÜMRÜK TARİFE CETVELİ İZAHNAMESİ 1806 POZİSYONU AÇIKLAMA NOTLARI, ANKARA LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ 0618BTB0036/20.04.2018 SAYI/TARİHLİ ANALİZ RAPORU3.5.2018 00:00:00