06 | Canlı Ağaçlar Ve Diğer Bitkiler; Yumrular, Kökler Ve Benzerleri; Kesme Çiçekler Ve Süs Yaprakları |
07 | Yenilen Sebzeler Ve Bazı Kök Ve Yumrular |
08 | Yenilen Meyveler Ve Yenilen Sert Kabuklu Meyveler; Turunçgillerin Ve Kavunların Ve Karpuzların Kabukları |
09 | Kahve, Çay, Paraguay Çayı Ve Baharat |
10 | Hububat |
11 | Değirmencilik Ürünleri; Malt; Nişasta; İnülin; Buğday Gluteni |
12 | Yağlı Tohum Ve Meyveler; Muhtelif Tane, Tohum Ve Meyveler; Sanayiide Ve Tıpta Kullanılan Bitkiler; Saman Ve Kaba Yem |
13 | Lak; Sakız, Reçine Ve Diğer Bitkisel Özsu Ve Hülasalar |
14 | Örülmeye Elverişli Bitkisel Maddeler; Tarifenin Başka Yerinde Belirtilmeyen Veya Yer Almayan Bitkisel Ürünler |