16 | Et, Balık, Kabuklu Hayvanlar, Yumuşakçalar Veya Diğer Su Omurgasızlarının Müstahzarları |
17 | Şeker Ve Şeker Mamulleri |
18 | Kakao Ve Kakao Müstahzarları |
19 | Hububat, Un, Nişasta Veya Süt Müstahzarları; Pastacılık Ürünleri |
20 | Sebzeler, Meyveler, Sert Kabuklu Meyveler Ve Bitkilerin Diğer Kısımlarından Elde Edilen Müstahzarlar |
21 | Yenilen Çeşitli Gıda Müstahzarları |
22 | Meşrubat, Alkollü İçkiler Ve Sirke |
23 | Gıda Sanayiinin Kalıntı Ve Döküntüleri; Hayvanlar İçin Hazırlanmış Kaba Yemler |
24 | Tütün Ve Tütün Yerine Geçen İşlenmiş Maddeler |