Bölüm 2: BİTKİSEL ÜRÜNLER

NoAçıklama
06Canlı Ağaçlar Ve Diğer Bitkiler; Yumrular, Kökler Ve Benzerleri; Kesme Çiçekler Ve Süs Yaprakları
07Yenilen Sebzeler Ve Bazı Kök Ve Yumrular
08Yenilen Meyveler Ve Yenilen Sert Kabuklu Meyveler; Turunçgillerin Ve Kavun Ve Karpuzların Kabukları
09Kahve, Çay, Paraguay Çayı Ve Baharat
10Hububat
11Değirmencilik Ürünleri; Malt; Nişasta; İnülin; Buğday Gluteni
12Yağlı Tohum Ve Meyveler; Muhtelif Tane, Tohum Ve Meyveler; Sanayide Veya Tıpta Kullanılan Bitkiler; Saman Ve Kaba Yem
13Lak; Sakız, Reçine Ve Diğer Bitkisel Özsu Ve Hülasalar
14Örülmeye Elverişli Bitkisel Maddeler; Tarifenin Başka Yerinde Belirtilmeyen Veya Yer Almayan Bitkisel Ürünler