BÖLÜM IV GIDA SANAYİİ MÜSTAHZARLARI; MEŞRUBAT, ALKOLLÜ İÇKİLER VE SİRKE; TÜTÜN VEYA TÜTÜN YERİNE GEÇEN İŞLENMİŞ MADDELER
Not 1. Bu bölümde " pellet " tabirinden, doğrudan doğruya sıkıştırma suretiyle veya ağırlığının % 3' ünü geçmeyecek oranda bir bağlayıcı ilavesiyle küçük topaklar halinde bir araya getirilen ürünler anlaşılır.
FASIL 18 KAKAO VE KAKAO MÜSTAHZARLARI
Notlar 1. Bu fasıla 04.03, 19.01, 19.04, 19.05, 21.05, 22.02, 22.08, 30.03 ve 30.04 pozisyonlarında yeralan müstahzarlar dahil değildir.
2. İçinde kakao bulunan şeker mamulleri ve bu fasılın (1) no'lu notundaki hükmü saklı kalmak şartıyla, kakao içeren diğer gıda müstahzarları 18.06 pozisyonunda yeralır.
Ek
Notlar 1. 1806.90.11 ve 1806.90.19 alt pozisyonları sadece tek bir çikolata çeşidinden yapılmış ürünleri kapsamaz. |